Infotilaisuus henkilöstölle 13.11. klo 11-12 resurssiviisaan työmatkaliikkumisen ohjelmasta

PyorakokeilijatKeski-Suomen keskussairaalan työntekijä, tervetuloa kuulemaan, mitä tuloksia resurssiviisaan työmatkaliikkumisen ohjelmassa on tähän asti saatu. Millaisia ovat työkavereidesi työmatkat? Millaiset päästöt niistä syntyvät? Saadaanko pysäköintipaikat riittämään? Onko työmatkaliikunnalla merkitystä riittävän liikunnan saamiselle? Mitä työnantajalta toivotaan?

Ohjelma alkoi syyskuussa työmatkakyselyllä, johon vastasi 54 % henkilöstöstä. Työmatkakyselyn tuloksia syvennettiin lokakuussa ryhmähaastattelujen avulla. Haastattelujen jälkeen joukko sairaalan työntekijöitä kokeili käytännössä resurssiviisaita tapoja tehdä työmatka viikon ajan.

Infotilaisuudessa kerrotaan näiden tuloksista. Tuloksia voi kommentoida paikanpäällä tai laittaa kysymyksiä ennakkoon kommentoimalla tätä blogipostausta.

Työnantaja voi edistää resurssiviisasta liikkumista mahdollistamalla, kannustamalla ja palkitsemalla. Vuoden loppuun mennessä pyritään löytämään Keski-Suomen keskussairaalalle sopivat ja kustannustehokkaat keinot työmatkojen kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen käytön lisäämiseksi.

Mitä mieltä sinä olet? Onko tärkeämpää esimerkiksi järjestää kimppakyyti tai pyöräkatos? Mikä saisi juuri sinut vähentämään autonkäyttöä työmatkoilla?

Tilaisuudessa on paikalla myös Jyväskylän kaupungin apulaisinsinööri Kari Ström vastaamassa esimerkiksi joukkoliikenteeseen liittyviin kysymyksiin.

Ohjelma:

11:00     Miksi sairaala lähti hankkeeseen mukaan? Mikko Jylhä, Uusi sairaala -projekti, KSSHP
11:05      Työmatkaliikkumisen kartoituksen tulokset, Ville Voltti, Mobinet Oy
11:20      Resurssiviisaat liikenteessä – kokeilujen tulokset, Johanna Taskinen, Mobinet Oy
11:30      Viisaita valintoja, henkilöstöjohtaja Eeva Aarnio, KSSHP
11:40      Arvontapalkintojen jako
11:45      Kysymyksiä ja keskustelua
12:00     Tilaisuus päättyy

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Infotilaisuus henkilöstölle 13.11. klo 11-12 resurssiviisaan työmatkaliikkumisen ohjelmasta

  1. Polkupyörille toivoisin Keskussairaalassa lukittuja säilytyspaikkoja, Kangasvuoressa on ollut mahtava mahdollisuus säilyttää pyörää varastossa lukon takana, säältä suojassa. Ympärivuotisesti pyöräilevä tarvitsee tarvitsee kunnollisen menopelin, mikä maksaa ja arvopyörät kelpaavat varkaille.

    Kaupunki voisi kiinnittää huomiota levyen liikenteen väylien talvikunnossapidon laatuun, mikä vaihtelee luvattoman paljon urakoitsijasta riippuen. Paikoin lumen poisto on puutteellista, mikä hidastaa pyöräilyä ja aiheuttaa vaaratilanteita. Mikäli väylät olisivat hyväkuntoisia, ei vuodenaikojen vaihtelu rajoittaisi pyöräilyä.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s